Ingrediënten voor 9 porties
- 150 gram dadels (zonder pit)
- 75 gram volkoren digestive koekjes
- 50 gram walnoten
- 50 gram ongezouten walnoten
- 25 gram honing
- 2 eetlepels kokosrasp
Bereidingswijze
- Snijd de dadels in kleine stukjes.
- Verkruimel de digestive koekjes en hak de walnoten in stukjes.
- Smelt de boter op laag vuur in een steelpan.
- Voeg de dadels en de honing toe aan de pan. De dadels zullen zachter worden.
- Haal de pan van het vuur en voeg de verkruimelde koekjes en walnoten toe aan het mengsel.
- Roer goed door en pak een kleine bakvorm of ovenschaal.
- Doe het mengsel in de schaal en druk wat aan met een lepel.
- Bestrooi de koek met de kokosrasp en zet in de koelkast voor minimaal een half uur.
- Snijd de koek in stukjes en eetsmakelijk!
Voedingswaarde per portie
- 190 kcal
- 19 gram koolhydraten
- 2 gram eiwit
- 11 gram vet