Ingrediënten voor 9 porties

  • 150 gram dadels (zonder pit)
  • 75 gram volkoren digestive koekjes
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram ongezouten walnoten
  • 25 gram honing
  • 2 eetlepels kokosrasp

Bereidingswijze

  • Snijd de dadels in kleine stukjes.
  • Verkruimel de digestive koekjes en hak de walnoten in stukjes.
  • Smelt de boter op laag vuur in een steelpan.
  • Voeg de dadels en de honing toe aan de pan. De dadels zullen zachter worden.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de verkruimelde koekjes en walnoten toe aan het mengsel.
  • Roer goed door en pak een kleine bakvorm of ovenschaal.
  • Doe het mengsel in de schaal en druk wat aan met een lepel.
  • Bestrooi de koek met de kokosrasp en zet in de koelkast voor minimaal een half uur.
  • Snijd de koek in stukjes en eetsmakelijk!

Voedingswaarde per portie

  • 190 kcal
  • 19 gram koolhydraten
  • 2 gram eiwit
  • 11 gram vet