Ingrediënten voor 6 croissantjes

  • 1 blik croissantdeeg
  • 3 el chocoladehazelnootpasta
  • 2 el fijngehakte hazelnoten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Haal het croissantdeeg uit het blik volgens de verpakking.
  3. Vouw het deeg uit en snijd het in stukken volgens de lijnen.
  4. Besmeer het deeg met chocoladepasta en verdeel er wat nootjes over.
  5. Rol de lapjes deeg schuin op zodat het op de vorm van een croissant lijkt.
  6. Zet de croissantjes ongeveer 10 minuten in de oven.
  7. Laat de croissantjes een beetje afkoelen en eet smakelijk!

Suggesties

U kunt in plaats van hazelnoten ook andere noten gebruiken, bijvoorbeeld walnoten of pistachenoten.

Voedingswaarde per croissant

Energie: 189 calorieën

Eiwit: 4 gram

Koolhydraten: 18 gram

Vet: 13 gram