Ingrediënten voor 2 porties
- 3 sneetjes casinobrood wit
- 2 maatjes haring
- Half bakje tuinkers
- 1 tl mosterd
- 25 g verse roomkaas naturel
- Handje jong bietenblad en/of veldsla
Bereiding
- Snijd de korsten van de sneetjes brood en rooster het brood in de broodrooster.
- Verwijder de staartjes van de haring en maak ze los van elkaar.
- Knip de tuinkers van het bed.
- Roer de mosterd en de tuinkers door de roomkaas.
- Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant dun met de mosterdcrème.
- Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
- Beleg de besmeerde brooddriehoekjes met de veldsla en leg op elke driehoek 1 haringfilet. Leg de 2 belegde driehoekjes op elkaar en dek af met een onbesmeerd brooddriehoekje.
- Druk de stapeltjes iets aan en steek ze vast met een prikkertje.
- Bestrooi op bord met de rest van de tuinkers.
Suggesties
U kunt natuurlijk ook wat fijngesneden uitjes erbij doen.
Voedingswaarde per portie
275 kcal
20 gram eiwit
20 gram koolhydraten
13 gram vet