Ingrediënten voor 2 porties

  • 200 ml drinkvoeding op melkbasis, neutraal
  • ½ bouillonblokje, champignon
  • 200 ml water
  • 1 grote ui
  • 200 gram champignons
  • 4 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • peper en zout naar smaak
  • peterselie

Bereiding

1. Verhit de boter in een pan. Fruit hierin de ui.

2. Voeg de champignons toe en bak deze 5 minuten.

3. Voeg de bloem toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg het water en bouillonblokje toe en breng het mengsel al roerende aan de kook.

5. Laat onder af en toe roeren 5 minuten doorkoken.

6. Voeg naar smaak zout en peper toe.

7. Voeg op het laatste moment de drinkvoeding toe en laat het mengsel indikken (niet laten koken!).

8. Serveer de ragout in pasteitjes.

9. Strooi peterselie over de pasteitjes.

Voedingswaarde per portie

430 kcal

14 gram eiwit

26 gram vet

33 gram koolhydraten