Ingrediënten voor 8 stuks
- 3 eieren
- 50 ml volle melk
- 15 g peterselie
- 15 g bieslook
- Olijfolie
- 50 g geraspte kaas 48+
- Peper en zout
- 50 g geitenkaas
- 60 g ongezouten walnoten
Bereiding
- Klop de eieren en melk luchtig in een beslagkom
- Hak de bieslook en peterselie fijn en voeg toe aan het eimengsel.
- Doe wat olijfolie in de koekenpan en bak de omelet (aan 2 kanten) gaar. Tip voor het omdraaien van de omelet: keer de omelet om tussen 2 borden om hem vervolgens weer verder te bakken in de koekenpan
- Strooi wat geraspte kaas over de omelet tijdens het bakken en breng op smaak met peper en zout.
- Als de omelet gaar is en het kaas gesmolten, leg de omelet dan op een bord.
- Verbrokkel de geitenkaas en walnoten en verdeel dit over de omelet.
- Rol hem op als een pannenkoek en snijd in stukjes.
- Steek in ieder stukje een prikker zodat het rolletje bij elkaar blijft.
- De rolletjes kunt u warm of koud serveren, eet smakelijk!
Voedingswaarde
Per hele omelet per rolletje (1/8):
Energie: 1004 kcal 126 kcal
Eiwit: 53 gram 7 gram
Koolhydraten: 10 gram 1 gram