Ingrediënten voor 8 stuks

  • 3 eieren
  • 50 ml volle melk
  • 15 g peterselie
  • 15 g bieslook
  • Olijfolie
  • 50 g geraspte kaas 48+
  • Peper en zout
  • 50 g geitenkaas
  • 60 g ongezouten walnoten

Bereiding

  1. Klop de eieren en melk luchtig in een beslagkom
  2. Hak de bieslook en peterselie fijn en voeg toe aan het eimengsel.
  3. Doe wat olijfolie in de koekenpan en bak de omelet (aan 2 kanten) gaar. Tip voor het omdraaien van de omelet: keer de omelet om tussen 2 borden om hem vervolgens weer verder te bakken in de koekenpan
  4. Strooi wat geraspte kaas over de omelet tijdens het bakken en breng op smaak met peper en zout.
  5. Als de omelet gaar is en het kaas gesmolten, leg de omelet dan op een bord.
  6. Verbrokkel de geitenkaas en walnoten en verdeel dit over de omelet.
  7. Rol hem op als een pannenkoek en snijd in stukjes.
  8. Steek in ieder stukje een prikker zodat het rolletje bij elkaar blijft.
  9. De rolletjes kunt u warm of koud serveren, eet smakelijk!

Voedingswaarde

Per hele omelet                             per rolletje (1/8):

Energie:  1004 kcal                        126 kcal

Eiwit: 53 gram                                7 gram

Koolhydraten: 10 gram                 1 gram